2017. június 3., szombat

40+1 nap


Kedves Testvérek!
Véget ért a 40 reggel Jézussal szeminárium. A könyv tartalmaz egy plusz anyagot is, amit itt olvashattok.

Aki végig részt vett, kérem jelentkezzen a hegyesgeza@gmail.com e-mail címen, hogy el tudjuk küldeni számára az emléklapot. 
41 . nap

A találkozás

Eldöntötted, hogy Istennel jársz 40 napon át, s minden nap első óráit ezen szeminárium tanulmányozására fordítod. Minden reggel megújítottad a fogadalmat, hogy szentül élsz a nap folyamán, s biztos vagyok benne, hogy ez folytatódik majd tovább is, és megváltoztatja az életedet. Új lelki szokásokat sajátítottál el. Most pedig, amikor felébredsz, első vágyad Isten jelenlétében lenni, s megismerni életedre vonatkozó akaratát. Életmódoddá vált immár az, hogy naponta Isten jelenlétében élj. Ő veled tart minden pillanatban, s ez segíteni fog  abban, hogy a körülményektől függetlenül örömben és békében legyen részed. 
Ma van a találkozás napja. Ez az ünnep és a dicsőítés alkalma, mivel a Szentlélek új lelki szokásokat alakított ki benned, s már nem úgy élsz, mint a szeminárium kezdetén. El tudod képzelni, milyen lenne úgy kimenni a házból reggel, hogy nem időzöl Isten jelenlétében? Úgy elmenni hazulról, hogy nem tudod, mit vár el tőled aznap? Úgy távozni, hogy nem elmélkedsz Jézusról, és nem tart veled a Szentlélek? Úgy elmenni otthonról, hogy nincs melletted Jézus? Az Ige ereje nélkül távozni? Úgy, hogy nem ég benned a vágy, hogy bemutasd az evangéliumot az első személynek, akivel találkozol? 
Adj  hálát  Istennek,  hogy  megváltoztatta  az  életedet,  s  már  nem  vagy  olyan,  mint kezdetben. Már beivódott lényedbe az a szokás, hogy minden reggel, már az első órákban Isten elé járulsz. Életmódoddá vált. 
Isten Igéje lett a menedéked, és sosem fogsz már a Szentírásból fakadó erő nélkül élni.  Minden bizonnyal szíved tervekkel van tele: szeretnéd elolvasni a Példabeszédek, Zsoltárok,  Ésaiás könyveit, János evangéliumát, a Jézushoz vezető út című könyvet és a Bizonyságtételeket. Szeretnél 365 napot tölteni Istennel, és ebben a Biblia és a Prófétaság Lelke írásainak olvasása segít majd. Bátorítalak, hogy folytasd, mert a lelki érettség egy folyamat, amely  időt igényel, és melynek érdekében minden nap dolgoznod kell. 
Örül a szíved. Amikor megszólal és kifejezi háláját, tégy bizonyságot másoknak, hogy mit is jelent egy keresztény ember számára ez a tapasztalat. 
Ma van a találkozás. Az a nap, amikor elbeszéljük, hogy mi mindent tett értünk Isten és a Szentlélek az utóbbi napokban. 
Már imádkoztál a hét személyért, akiket szeretsz, és akik még nem adták át teljesen magukat Istennek. Meghívtad, és itt vannak veled. Mondd el nekik, hogy jó Isten közösségének, szentségének és szeretetének örülni. Enélkül mi értelme lehetne az életednek? 
Írasd be őket egy következő lelki fejlődési szemináriumra. Légy boldog Krisztus mellett és azon személyek oldalán, akiket szeretsz, s akik Isten földi egyházához tartoznak. 
Járj minden nap Istennel, mint Énok, s őrizd meg éberen az elmédben a Megváltóval való dicsőséges találkozás reménységét. 
Ma van a találkozó. Az ünnep és a dicsőítés napja, mivel a Szentlélek új lelki szokásokkal áldott meg, s már nem vagy olyan, mint a szeminárium kezdetén. 
Isten Igéje lett a menedéked, és már sosem tudnál a Szentírásból származó erő nélkül élni . 
Légy boldog Krisztussal és azokkal a testvéreiddel, akik Isten földi egyházához tartoznak.

Isten terve ma az életemben

A következő üzenetet kaptam Istentől a mai napra:
__________________________________________________________ ______ ________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________

Mit vár el tőlem Isten:
________________________________________________________________ ___________________________________________________________________ ________________________________________________________________ ________________________________________________________________ ________________________________________________________________

Isten terve a mai napomra

Reggel: __________________________________________________________ ___________________________________________________________________ ________________________________________________________________ ________________________________________________________________

Délben: __________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________

Este: Korábban térjek nyugovóra, _____________________________________ ___________________________________________________________________ ________________________________________________________________ ________________________________________________________________

Személyek, akikért imádkozom:
1.  _____________________________
2. _____________________________
3.  _____________________________
4.  _____________________________
5.  _____________________________
6.  _____________________________
7.  _____________________________
8. _____________________________
9. _____________________________
10. ____________________________


Jegyzetek ________________________________ ________________________________ ________________________________ ________________________________ ________________________________ ________________________________ ________________________________ ________________________________ ________________________________ ________________________________ ________________________________

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése