2017. április 11., kedd

Meghívó megújulási szemináriumra

40 reggel Jézussal 2017. április 24 – június 3.

Döntsd el és készülj fel rá!
-        minden naphoz segédanyagot biztosítunk ezen a honlapon
-        A Facebook Imaszoba csoportjában hozzászólási és megbeszélési lehetőségeket biztosítunk: https://www.facebook.com/groups/1500962713516181/?fref=ts
-        Internetes imaszobát tervezünk minden napra, ahol találkozhatunk is a virtuális térben közösen tanulmányozni, tapasztalatokat megosztani és imádkozni

Adj egy esélyt Jézusnak, döntsd el, hogy ezt a 40 reggelt neki szenteled, és meglátod, milyen jó hatással lesz lelki életedre!

Tudtad-e, hogy…
… Isten azért teremtett, hogy kapcsolatot ápolj Vele?
… Isten azért teremtett, hogy naponta Vele járj?
… Isten azért teremtett, hogy kommunikálj Vele?
… Isten arra teremtett, hogy elméd szent legyen?
… Isten azért teremtett, hogy elvégezz egy küldetést?
… Isten azért teremtett, hogy győzedelmes légy Krisztusban?

  A 40 reggel Jézussal című, lelki növekedést célzó szeminárium egy hatékony tervet ajánl a figyelmünkbe, amely által szorosabb és bensőségesebb kapcsolatba kerülhetünk Istennel. 
Az előttünk álló negyven napon megláthatod Istent munkálkodni az életedben, de a körülötted levők életében is. 
A naponkénti Istennel járás lehetővé teszi, hogy igazi keresztényként éljünk. A Szentlélek naponkénti kenetének elfogadása Krisztus erejét és életét hozza magával, s ez tesz bennünket minden helyzetben győztesekké. 
Ha naponként Istennel járunk, akkor egységben maradunk a mennyel, s ez által közvetlenül Jézustól kapjuk az átalakító befolyást. 
A lelki növekedést célzó szeminárium által szeretnénk elérni azt, hogy megerősödj és fejlődj a következő 41 napon, mélységes vágyat érezz arra, hogy Istennel járj, mígnem egyesülhetsz majd Vele Jézus visszajövetelének pillanatában. 
Azt szeretnénk, hogy örülj minden áldásnak, és valósítsd meg minden olyan lelki álmodat, amelyet még nem sikerült elérned.
Ha naponként Istennel járunk, valódi keresztényi életet élhetünk. 
A tanulási időszak végén, a Jézussal eltöltött 40 nap kellemes emlékeket felidéző igazolványát nyújtjuk majd át neked. Isten áldjon meg téged! Imádkozunk érted már attól a pillanattól, amikor eldöntötted, hogy részt veszel a szemináriumon, és mindvégig a 40 napon át. Kezdd el!

„Szeressed az Urat, a te Istenedet, és hallgass az ő szavára, és ragaszkodjál hozzá; mert ő a te életed és a te életednek hosszúsága.” (5Móz 30:20)


Isten azért teremtett, hogy kapcsolatot ápolj Vele!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése